Tankönyvrendelés

Tisztelt Szülők!

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) a tankönyvellátás hatékony lebonyolításának biztosítására internetes rendelési felületet működtet, melyen keresztül az iskolák minden tanév kezdete előtt megrendelik az aktuális tanévre vonatkozó tankönyveket.
A rendelés diákonként történik, mely rendeléseket a KELLO összesíti, megrendeli a tankönyvek kiadóitól, majd ezt követően leszállítja az iskolákba, ahol a tankönyveket egyedi menetrend alapján kiosztják a szülőknek/diákoknak. Az intézményt váltó diákok számára, illetve egyéb esetekben (pl.: elvesztett, megsérült tankönyvek) az iskolák év közben is tudnak a KELLO-tól tankönyveket rendelni, mely rendeléseket a KELLO egyedileg teljesíti.

Tankönyvek átvétele:

Minden év augusztus végéig kapják meg az iskolák az alaprendelés során megrendelt tankönyveket. Az átadás idejéről és rendjéről az intézmény fogja tájékoztatni a szülőket.
A pót- és évközi rendelés során az iskolák a megrendelt tankönyveket a kiadói beszállítások függvényében kapják meg. A tankönyvek átvételéről az intézmény fogja tájékoztatni a szülőket.

Ha gyermeke iskolát vált:

Az iskolával közösen kell a váltásból következő, esetlegesen a tankönyveket érintő teendőkről egyeztetni.

Lakcímváltozás:

amennyiben a  szuloifelulet.kello.hu weboldalon keresztül kéri a változások rögzítését, az iskola erről értesítést kap, azonban szükséges, hogy Önök is felvegyék a kapcsolatot az iskola tankönyvfelelősével, hiszen a változást intézményi szinten kell rögzíteni.

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO)
+36 1 237 6900
szuloifelulet.kello.hu
E-mail cím: ugyfelszolgalat@kello.hu
1391 Budapest Pf.: 204.