Szívből gratulálunk tanulóink és munkatársaink sikereihez!

Sütőné Seres Adrienn magyar nyelv és irodalom valamint mozgóképkultúra és médiaismeret tanár, drámapedagógus, 2024. május 30-án vehette át az “Észak-Budapesti Tankerületi Központ kiváló pedagógusa” díjat.
Tervez, szervez, lendületével motiválja tanulóit és munkatársait. Mindennapi, magas szintű pedagógiai munkája mellett rendszeresen készíti fel tanítványait különböző versenyekre. Alapos szakmai felkészültségéről tanúskodik, hogy szavalói rendszerint kimagasló eredményekkel térnek haza ezekről az eseményekről.
A 2020/21-es tanévben felkészítő munkája eredményeképpen egyik tanítványa Kazinczy-díjat nyert az 55. alkalommal megrendezett Szép Magyar Beszéd Verseny Kárpát-medencei döntőjében. 2023 áprilisában a Könyves Kálmán Gimnázium által rendezett Nádas József szavalóversenyen 5 tanulója megosztott első helyezést ért el, egyikük pedig elnyerte a verseny különdíját is. A Debrecenben hetedik alkalommal megrendezett Kóti Árpád Nyílt Szavalóversenyen tanítványa első helyen végzett, és ő kapta a verseny különdíját is.
Az egyéni versenyek mellett tanítványai az Országos Diákszínjátszó Fesztivál regionális válogatóin is eredményesen szerepelnek: A harag napja című darabjuk 2023-ban bronz minősítést kapott. Ugyanezt a darabot Újpest Önkormányzatával együttműködve a Felhőn Szállók Ifjúságvédelmi program részeként rendhagyó osztályfőnöki óra keretében mutatták be 300 újpesti diáknak, 2023 szeptemberében pedig folytatva ezt a programsorozatot Kiss Judit Ágnes Karantén című drámáját adták elő az Újpesti Kulturális Központban.
Adrienn a média-művészeti alapítvány munkájában is részt vesz. Az ő közreműködésének, vállalásainak köszönhetően fellendült a média és dráma tagozat közötti együttműködés. Így születtek meg azok a versvideók is, melyeket a Látás mozgásban kiállítás keretében a Deák 17 galériában láthattak az érdeklődők.
Az iskolai életet is gyakran színesíti ünnepi műsorokkal, író-olvasó találkozóval, drámás előadásokkal.

A Deák 17 Galéria Street Art Művészeti Pályázatán képzőművészekből és művészettörténészekből álló zsűri Mangó Magda (10. médiás) és Scheller Regina (12. médiás) tanulónk tervét választotta győztes és megvalósítandó projektnek.
Egy elektromos kapcsolószekrény így alakult át 2024. május 24-én kulturális értéket képviselő köztéri műalkotássá. Mangó Magda és Scheller Regina munkája Erkel Ferenc portréjával és az Erkel-életmű kiemelt kulcsfogalmaival kiviláglik az utca és tér forgatagából.
Érdemes elzarándokolni az Erkel Színházhoz, melynek közelében médiás tanítványaink díjnyertes Street Art művét láthatják.

Tanulóik munkája itt tekinthető meg

Az Újpesti Bródy Imre Gimnázium megmutatta elkötelezettségét a környezettudatosság és fenntarthatóság iránt, és büszkén jelenthetjük be, hogy a gimnázium 2024. májusában elnyerte az Ökoiskola címet.
Ez a kitüntetés jelzi, hogy az intézmény kiemelkedően teljesít a környezeti nevelés és fenntartható fejlődés terén. A Bródy Gimnázium számos kezdeményezést indított, hogy növelje diákjai és munkatársai környezettudatosságát, valamint hogy csökkentse az iskola ökológiai lábnyomát.
Miért fontos az Ökoiskola Cím?
Az Ökoiskola cím nem csak egy jelzés arról, hogy az intézmény betart bizonyos környezeti előírásokat, hanem arról is, hogy aktívan részt vállalunk a globális fenntarthatósági törekvésekben, és hozzájárulunk a helyi közösség környezeti tudatosságának növeléséhez.
A Bródy Gimnázium büszke arra, hogy vezető szerepet vállal ezen a területen, és továbbra is elkötelezett amellett, hogy pozitív változásokat eszközöljön és új generációkat inspiráljon. Minden elismerésünk a diákoknak, tanároknak és munkatársaknak, akik nélkül ez a siker nem lett volna lehetséges. Tevékenységeink folyamatosak, határozott célunk, hogy a Bródy Gimnázium ne csak tanulmányi, hanem környezeti példaként is szolgáljon a közösség számára.

Szigeti Fruzsina 9.DÁ osztályos tanulónk 6. lett a Fazekas Mihály Gimnáziumban 2024. április 26-án rendezett országos szavalóversenyen, ahol 109 diák versenyzett 3 korosztályban.
Kategóriánként 10 helyezést osztott ki a színészekből álló szakmai zsűri. A fotókon Fruzsi a zsűritagokkal látható: Náray Erikával, Sajgál Erikával és Kálid Artúrral.

Három tanítványunk is szerepelt a pécsi 2024. évi Országos Középiskolai Fotókiállítás legjobb 100 fotójának alkotói között: Knob MártonSzarvas Dávid és Botlik Bence képei kiállításra kerültek, sőt, Bence elhozta az amatőr kategória 3. díját is.
Dávid a tavalyi 1. díja után a profik között pályázhatott csak, így a “megmérettetés” további izgalmakat rejtett.

A Könyves Kálmán Gimnázium 32 éve ad helyet az egykori legendás tanárának emléket állító kerületi szavalóversenynek. A Nádas család leszármazottai és Nádas József egykori diákjai szívügyüknek érzik a versmondás hagyománynak ápolását.
Gimnáziumunk drámás diákjai évek óta nagy sikerrel szerepelnek ezeken a megmérettetéseken és idén sem volt ez másképp: a 9-10. évfolyam versenyét Szigeti Fruzsina nyerte, aki iskolánk 9.DÁ osztályos tanulója. Radnóti Miklós “Ötödik ecloga” és Pilinszky János “Csak állok az éjben” című versével olyan magasra tette a mércét, hogy nem talált legyőzőre.
A 11-12. évfolyamosok között két végzős diákunk versmondása emelkedett ki a mezőnyből: Decsi Milán 2., Fogarassy Gergő a 3. helyen végzett.
Köszönjük Sütőné Seres Adrienn tanárnő felkészítő munkáját!

A Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) 2024. február 27-én rendezte meg éves díjátadó gáláját a Magyar Sportok Házában.
A SIOSZ elnöke, Rózsa József ünnepélyes keretek között köszöntötte a 2023-ban kiemelkedő eredményeket elért sportiskolákat és azok sportolóit. A SIOSZ Gálán köszöntőt mondott dr. Sáfár Sándor a Nemzeti Sportügynökség Kiemelt Sportakadémiák és Sportegyesületek Igazgatóságának igazgatója, a díjátadásban közreműködött dr. Reinhardt Ákos, a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának főosztályvezetője, Kasza Róbert világ- és Európa-bajnok öttusázó és Gál Csaba az NSÜ főosztályvezetője.

A százegy sportiskolát tömörítő szövetség által felállított rangsorban az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola az előkelő nyolcadik helyen végzett a köznevelési típusú sportiskolák kategóriában.
A díjat gimnáziumunk igazgatónője, Ilauszkyné Varga Enikő vehette át.

Ezúton köszönjük sportolóinknak és edzőiknek, hogy sporteredményeik által hozzájárultak intézményünk sikeréhez!

A Deák17 Galéria legújabb kiállításán egyrészt diákok lencséin keresztül szemlélhetjük meg a világot, emellett betekintést kapunk a fotográfiába is, így kicsik-nagyok is megismerhetik a fényképezés alapjait.
A kiállított munkák remek lehetőséget adnak arra, hogy a megszokott nézőpontjainktól egy kis időre mi is eltérjünk.
A kiállításon az Újpesti Bródy Imre Gimnázium média és drámaművészeti képzésének jelenlegi és egykori diákjainak művei láthatók. Az alkotások egytől egyig képekkel és technikai eszközökkel való kísérletezések. A tárlat – Moholy-Nagy László egyik könyve után – a LÁTÁS MOZGÁSBAN címet kapta, hiszen a Bródy média- és drámaképzése játékosságra, kreativitásra ösztönzi a tanulókat.
A diákok egyik tehetséggondozó tanára és mentora, Trojkó Ildikó válogatta a műveket a mostani tárlatra is.

Az Újpesti Felhőn Szállók program I. helyezést ért el a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének pályázatán.
A program egyik alappillérét, a rendhagyó osztályfőnöki órákat, az Újpesti Bródy Imre Gimnázium drámás növendékeivel valósítjuk meg, ezért ez az elismerés hatalmas büszkeséggel tölt el minket! Köszönet illeti a program minden munkatársát és támogatóját!
Bízunk benne, hogy közös munkánk eredményeként sok újpesti kamasznak tudunk segíteni!

 

2023. május 5-én “A harag napja” című előadás BRONZ MINŐSÍTÉST kapott az Országos Diákszínjátszó Egyesület májusi eseményén, a Közép-Magyarországi Regionális Diákszínjátszó Találkozón.
A főszereplő Heim Vivien kiváló alakítását elismerő oklevéllel díjazta a szakmai zsűri.

A 2023. március 24-én megrendezett 30. Nádas József Szavalóversenyen – a verseny történetében egyedülálló módon – mind a hat versenyzőnk megosztott 1. helyezést kapott, Kolozsvári Kinga pedig ráadásként még két különdíjat is elnyert.
Trokán Péter, a zsűri elnöke az idei megmérettetést az elmúlt három évtized legjobbjának ítélte, ahol gimnáziumunk diákjai jobban nem is szerepelhettek volna.
A diákokat Sütőné Seres Adrienn tanárnő és Sztaskó Richárd tanár úr készítette fel.

A győztes csapat (balról jobbra):
Kovács Petra 10. DN
Decsi Milán 11.DN
Kolozsi Dorka 12.DÁ
Berecz Kristóf Uwe 12. DÁ
Kolozsvári Kinga 11. DN
Győri Dániel 12.DÁ

Március 18-án nyílt meg Pécsett az Országos Középiskolai Fotópályázat kiállítása, melyen a legjobb 100 fotó között 6 bródys mű került a falakra.

I. díjas lett a nem szakképzésben fotót tanulók között
Szarvas Dávid Difference c. munkája.
Badacsonyi Gergely Magyar Zene Háza c. művének ítélték a
Dr. Szász János vándorserleg különdíjat.
Pataki Anna A víz alatt c. fotója került még a szakmai zsűri által kiválasztott
legjobbak közé.

Mindhárman a 10. évfolyam médiásai.

Március 3-án és 4-én négy diákunk vett részt – Sütőné Seres Adrienn tanárnő felkészítésével – Nagykőrösön a háromévente megrendezett megmérettetésen: Kolozsvári Kinga és Decsi Milán a 11., Kolozsi Dorka és Győri Dániel a 12. évfolyamból.
A versenyre az ország minden szegletéből és a határon túlról is érkeztek versenyzők. A 265 fős mezőnyből a 9 helyszínen lebonyolított elődöntők során a színészekből, újságírókból és kulturális szakemberekből álló zsűri 18 versmondót juttatott a döntőbe.
Bár diákjaink nem jutottak a
fináléba, a zsűri és a közönség visszajelzései alapján kimagaslóan szerepeltek. A versengésen túl a szervezők izgalmas programokkal tették emlékezetessé a rendezvényt. Ellátogattunk az Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjtemény kiállítására, és együtt skandáltuk a magyar líra gyöngyszemeinek megzenésített sorait a Kávészünet zenekar koncertjén.
A Bródy Gimnázium csapatáról egy emlékképet is készített Kádár Ferkó Fotószínháza.

Gimnáziumunk német és dráma tagozatos tanulói 2023. február 7-én sikeresen szerepeltek a Halassy Olivér Német Nemzetiségi Általános Iskolában megrendezett kerületi német vers- és prózamondó versenyen.
Győri Dániel Erik 12.DÁ osztályos tanuló próza kategóriában 1. helyezést (felkészítő tanár: Ilnicki Katalin),
Major Emma 10.DN osztályos tanuló tanuló vers kategóriában 1. helyezést (felkészítő tanárok: Ilnicki Katalin, Kopcsányi Anett),
Sipos Hajnalka 10. DN osztályos tanuló próza kategóriában 1. helyezést (felkészítő tanárok: Kopcsányi Anett, Ilnicki Katalin),
Kárpáti Bálint 9.DN osztályos tanuló vers kategóriában 2. helyezést (felkészítő tanár: Timkóné Szatmár Éva) ért el.

Lipták Ágnes tanárnő gyönyörű kortárs köztéri emlékművét – melyet a HatDé kortárs művészeti csoporttal együtt tervezett – egy év pályázati, tervezői és kivitelezői munka után 2022. október 23-án a megújult Széna téri emlékparkban avatták fel.

Pedagógusnap alkalmából Bécsi Szilvia intézményvezető-helyettesnek kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Prof. Dr.Kasler Miklós miniszter úr Elismerő oklevelet adományozott.
A kitüntetést Tamás Ilona tankerületi igazgató asszony adta át.

A Könyves Kálmán Gimnázium március 25-én rendezte meg a 28. Nádas József Szavalóversenyt, mely az intézmény egykori tanárának állít emléket.
Gimnáziumunkat három tanuló képviselte: Heim Vivien (10.DN), Decsi Milán (10.DN) és Berecz Kristóf Uwe (11.DÁ).
A zsűri két kategóriában értékelte a produkciókat: 13-15 évesek korcsoportja valamint a 16-18 évesek korcsoportja. Ez utóbbi kategóriában a két legelőkelőbb helyezést iskolánk diákjai szerezték meg.
Első helyen végzett Berecz Kristóf Uwe (aki egy éve Kazinczy-díjat is nyert), második lett Decsi Milán.
Tanulóinkat Sütőné Seres Adrienn tanárnő készítet fel a versenyre.

A nemzetközi Van művészi vénád? középiskolásoknak szóló nyílt művészeti versenyén gimnáziumunkat két csapat képviselte.
A csapatok a 10. média osztály tanulóiból állt össze. A diákok életük első médiaművészeti versenyén vehettek részt.
Görbe Tükrök címmel videót készített a Shadow csapat (jobb oldali kép): Bertók Atina, Garaczi Rebeka, Rák Anna, Scheller Regina, Kollarics Diána, míg Vision címmel egy piros-kék szemüveggel (is) vizsgálható fotó alapú installációt készített a Fény csapat: Balázs Csenge, Fehér Dani, Mészáros Mia Petra, Vereb Ágnes és Vonyik Sámuel.

2022. március 11-én a verseny prezentációs fordulóján mindkét csapatunk színvonalasan képviselte iskolánkat. A Shadow csapatunk ajándéka a rengeteg könyv mellett kiállítási belépőjegy a Vármúzeumba és  Műcsarnokba, a Fény csapat a sok ajándék mellett az Újító technika különdíját vehette át a zsűritől.

https://www.facebook.com/MSMesterAlapitvany

Külön öröm számunkra, hogy a felkészítő tanárnőt, Trojkó Ildikót is díjazták a versenyen.
Trojkó Ildikó tanárnő munkája elismeréséül meghívást kapott az V. Művészetpedagógiai Konferenciára előadni és bemutatni a döntős projektet, továbbá előadást fog tartani a vizuális nevelés reformpedagógiai munkájáról.

http://mpk.elte.hu/

A Van művészi vénád? – a választás szabadsága c. kiállítás 2022. 04. 09-ig megtekinthető a Deák 17 Galériában:
https://www.deak17galeria.hu/kiallitasok/van-muveszi-venad-2022/

Szívből gratulálunk a csapatoknak és Trojkó Ildikó tanárnőnek!

2022. március 5-én a Szenior Fedettpályás Atlétikai Bajnokságon távolugrás versenyszámban Medve Mónika tanárnő (a 10.UTE osztályosztályfőnöke, testnevelő) aranyérmet szerzett.

Gimnáziumunk csapata a Decathlon B33 Kosárlabda Diákolimpia Pest megyei döntőjét megnyerve kivívta a lehetőséget, hogy az országos döntőben indulhasson.

A csapat tagjai:
Orbán Patrik
Katona Botond
Kékesi Kristóf
Rausch Barnabás

Felkészítő tanár:
Medve Mónika

(2021. december 2.)


“A híd, amely összeköt” címmel meghirdetett tankerületi képzőművészeti pályázat fotó kategóriájában I. díjat Kovács Gergely, II. díjat Szász Attila – 12. médiás tanulóink kapták.

A pályázatra az újpesti és óbudai általános- és középiskolások változatos technikai megoldásokkal jelentkeztek.
A kiállításra beválasztott művek 2021. október 26-ig megtekinthetők az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium Károlyi Galériájában.

Kovács Gergely – A híd amely összeköt Szász Attila – Lebegés

Pedagógusnap alkalmából 2021. június 8-án intézményünk nevelőtestülete kiemelkedő szakmai tevékenységéért miniszteri elismerésben, míg Trojkó Ildikó kolléganőnk a tanulóinkért végzett kiemelkedő szakmai tevékenységéért tankerületi elismerésben részesült.

Vámosi Réka (12.M) az 54. Országos Középiskolai Fotópályázaton I. helyezést ért el Mellek címu fotójával. További négy művét választotta be a zsűri az idei kiállításra, ahol Op Art témában is lehetett nevezni. Fóthi Levente két fotójával és Koncz Olivér egy művével is találkozhatnak majd az érdeklődők az őszi kiállításon és a fotópályázat weboldalán.

2020. június 5-én intézményünk nevelőtestülete a digitális oktatás során a tanulókért végzett munkájáért tankerületi elismerésben részesült.

Szász Attila (10.M) tanulónk I. és III. díjat kapott fényképeiért az Országos Középiskolai Fotópályázat szakmai zsűrijétol.
A különdíjak közül Dr. Szász János vándorserlege is Attilánál lehet egy évien át.
A kiállításra beválasztották Koncz Olivér (11.M)  és Nánási Anikó (12.M) két fotóját is.

Tanulóink idén is részt vettek az Újpesti Német Nemzetiségi Önkormányzat által minden évben megrendezésre kerülő kerületi szavalóversenyen.
A középiskolás 9-10. évfolyam kategóriában induló öt tanulónk közül hárman eredményesen szerepeltek.

Baranyai Lili Anna (10.NÁ) Christian Morgenstern: Der Werwolf c. versével 1. helyezést ért el
(Felkészítő tanár: Újvári Nóra)
Torma Lilla (9.DÁ) a 4. helyen, Győri Dániel Erik (9.DÁ) pedig 5. helyen végzett
(Felkészítő tanár: Ilnicki Katalin)

2019. december 14-én került sor a B33 Kosárlabda Diákolimpia megyei selejtezőjére.
Iskolánk diákjai 38 budapesti csapat közül a 6. helyen végeztek!

A csapat tagjai:
Katona Botond
Kékesi Kristóf
Orbán Patrik
Rausch Barnabás

A BIG 16 csapat ,,Fényvándorlás” multimédiás projektjével megnyerte a Van művészi vénád? – nemzetközi művészeti pályázat magyar versenyét.
Az első helyezéssel meghívást kaptak Prágába, a nemzetközi díjazottak találkozójára. A ,,Fényvándorlás” villanykörték, fénycsövek, különböző világítótestek felhasználásával készített térbeli installáció, mely a konkrét tárgyakat a hétköznapi valóságtól eltérő módon mutatja be különböző technikai médiumok segítségével. A fotókból, animációból és a több mint 100 világítótestből álló objekt a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Galériában június 22-ig látható a magyar döntobe jutott középiskolás csapatok művei mellett.
BIG 16: Horváth Sára, Ivanov Milán, Kabdebó Nóra, Koncz Olivér, Tóth Katinka, Vámosi Réka és Bernáth Angéla a 10. média osztály fotós tanulói
Felkészítő tanár: Trojkó Ildikó

Az alábbi oldalon a rendezvényen készített fotók és az animáció is megtekinthető:
https://www.facebook.com/MSMesterAlapitvany/

2019. május 8-án, a Tudományos Akadémia székházában, a KKB Tudományos Tanács ülésének keretében a Belügyminiszter Giczy Bélát – intézményünk címzetes igazgatóját – a ,,Katasztrófavédelem önkéntes támogatásáért” emlékérem kitüntetésben részesítette.
A kitüntetést Dr. Tóth Ferenc Tűzoltó Dandártábornok a BM OKF Országos Parancsnokság védelmi főfelügyelője adta át, aki köszöntobeszédében méltatta Giczy Béla nevelői munkáját, melynek eredményeképpen intézménye és annak tanulói aktív részvételükkel támogatták a katasztrófavédelem mindennapi tevékenységét.
A 28 éves igazgatói tevékenysége során nevelési céljainak egyik fő iránya a természetes emberi környezet megóvása, valamint az emberi élet iránti elkötelezett tisztelet.

Nagy Bálint Antal 11.DM osztályos tanulónk a Taekwondo Diákolimpia Országos döntőjében aranyérmet szerzett.
(2019. április 28.)

Nánási Anikó 11.M osztályos tanulónk az 52. Országos Középiskolai Fotópályázaton “Minimál” kategóriában második helyezést ért el.
Felkészítő tanár: Trojkó Ildikó
(2019. április 17.)

Jakab Panna 12.DN osztályos tanulónk első helyezést ért el a kerületi “HATÁGÚ SÍP” vers- és prózamondó versenyen Weöres Sándor és Reményik Sándor verseinek előadásával.
Felkészítő tanár: Sztaskó Richárd
(2019. április 10.)

Záprel Zsombor 10.B osztályos tanulónk a Mátraszentistvánon rendezett alpesi sí Országos Diákolimpia döntőjében bronzérmet szerzett.
(2019. február 20.)

Kishegyi Ákos 11.B osztályos tanulónk a Karcagon megrendezett Asztalitenisz Diákolimpia országos döntőjében ezüstérmet szerzett az V-VI. korosztályos versenyzők között.
(2019. február 14.)

Intézményünk 9.NÁ osztályos tanulói januárban részt vettek a kerületi német nemzetiségi szavalóversenyen.
Vers kategóriában Baranyai Lili Anna a 3. helyet, Nagy Kamilla a 4. helyet szerezte meg.
Gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak: Újvári Nóra és Kopcsányi Anett tanárnőknek.
(2018. január 15.)

Gimnáziumunk csapata november 29-én Vácott a Wallenberg Nyomában címu történelmi vetélkedőn vett részt.
Előzetes feladatként Facebook-oldalt kellett létrehoznunk, illetve bemutatkozó filmet kellett készítenünk.
A váci Madách Muvelodési Házban megtartott vetélkedőn – amely kilenc csapat részvételével zajlott le – 4. helyezést értünk el.
A csapat tagjai:
Molnár Kitti (11.DM)
Bognár Bettina (11.DM)
Horváth Alex (11. DM)
Felkészítő tanár:
Vass Béla
(2018. november 29.)

Mauks Ákos 11.UTE osztályos tanulónk sporteredményei alapján Újpest Város Önkormányzata által a Bene Ferenc Sportolói Diákösztöndíjban részesült.
(2018. november 15.)

Kozma Nikolett 12.B osztályos diákunk ezüstérmet szerzett a Sportlövő Diákolimpia budapesti fordulóján, így továbbjutott az országos fordulóra.
(2018. október 26.)

Giczy Béla címzetes igazgatónk több évtizedes pedagógiai munkájának elismeréseként miniszteri dicséretben részesült.
(2018. június 30.)

Pásti Ildikó és Kocsisné Jeney Judit  kolléganőink kiemelkedo pedagógiai munkájukért tankerületi kitüntetésben részesültek.
(2018. május 30.)

Gimnáziumunk csapata az Észak-Pesti Területi Elsősegélynyújtó Versenyen Ezüst minosítést szerzett.
A csapat tagjai: Takács Gergő,  Kiss Péter Ádám, Kovács Bence, Jakab Panna és Tóth Enikő Csenge.
(2018. április 29.)

Koncz Olivér 9.M osztályos tanulónk ,,HGCS” címu munkája kapta a legtöbb közönségszavazatot a 12. BIG Filmfesztivál fotókiállításán a rendezvényen megjelentektől.
(2018. április 21.)

Videósaink munkái közül több vetítésre került a 12. BIG Filmfesztiválon. Sartoris Dániel és Mucsi Tamás ,,Az út” címu közös alkotása nemcsak közönségdíjat, hanem a szakmai zsűri 3. díját is kiérdemelte.
(2018. április 21.)

A film megtekintéséhez kattintson ide

A SIOSZ által kiírt sportiskolai pályázaton az intézményünkben tanuló sportolók tavalyi versenyeredményei alapján az idén is “Magyarország 4. legjobb sportiskolája” címet nyertük el, míg Kopcsik Laura 10.UTE osztályos tanulónk taekwondo sportágban “Magyarország legjobb sportiskolása” díjban részesült.
(2018. március 27.)

Sportolóink eredményeit a mellékelt dokumentum tartalmazza – letöltés

A Kenguru Nemzetközi Matematikaversenyen Török Zsolt 11.UTE osztályos tanulónk a kerületben a 3., Kosztyu Ádám 11.UTE osztályos tanulónk 5., Huszár Lilla 12.D osztályos tanulónk szintén 5., valamint Egyed Balázs 12.B osztályos tanulónk a 6. helyezést érte el.
(2018. március 20.)

A XXII. Pszinapszis Kulturális Stábja által meghirdetett Fordított világok címu fotó- és képzőművészeti pályázatán
Gregor Debóra 12.M osztályos tanulónk II. helyezést ért el.
(2018. március 19.)

Az Újpest Német Nemzetiségi Önkormányzata által először rendezett német nyelvu szavalóversenyen Nyíro Jázmin 11.N osztályos tanulónk a 4. míg Molnár Sára 10.NÁ osztályos tanulónk 6. helyezést ért el.
(2018. január 30.)

A Bolyai Matematikai Csapatversenyen 9.M osztályos csapatunk az első fordulóban a ,,Budapest-Pest” területen 233 csapat közül a 26. helyet szerezte meg, ezzel a kerületben első helyezést értük el.
(2018. január 11.)