Pénz7 – 2024

Az Újpesti Bródy Imre Gimnázium aktívan részt vett a Pénzügyi témahéten. Fontosnak tartjuk, hogy fejlesszük a diákok pénzügyi és vállalkozói tudatosságát. A projekthez 4 osztályunk csatlakozott (9.M, 10.Á, 10.M, 11.B) , osztályfőnökeikkel, a téma iránt elkötelezett szaktanárokkal aktívan vettek részt a hét eseményein. Önkéntesek és szakmai előadók is segítették munkánkat, és izgalmas interaktív feladatokkal és játékokkal fejlesztettük a diákok pénzügyi tudatosságát.
A Pénz7 és a Pénziránytű weboldalain található tananyagokat és videókat használtuk az órákon, amelyek segítségével sokszínű, interaktív és gyakorlatias órákat tarthattunk. A diákok aktívan részt vettek ezeken a foglalkozásokon, és nagy érdeklődéssel és lelkesedéssel tanultak a pénzügyekről és vállalkozásról. Köszönjük a szervezést és a lelkes közreműködést Sárközi Krisztina, Szilágyi Panni, Liszonyi-Legény Eszter tanárnőknek és Szalanics Zoltán tanár úrnak!
Ez a témahét kiemelten hasznos volt a diákok számára, mert megtanulhatták a pénzügyi alapokat és hasznos információkat kaptak a pénzügyi tervezésről, megtakarításról, hitelkártyákról és sok más témáról. Ez a tudás nagyon fontos lesz számukra a jövőben, és segíteni fogja őket a személyes pénzügyeik kezelésében és a sikeres vállalkozásaik megvalósításában.

2024. március 8.